Sunday, August 19, 2012

Selamat Hari Raya Aidlifitri

Kad Raya 2009 

Selamat Hari raya Aidlifitri semua .. hehehe. semoga ramadhan dan syawal tahun ni lebih bermakna dan membawa berokah .. maaf zahir dan batin daripada saya untuk semua :')

To all bloggers, rakan-rakan kolej, all my teachers, my besties Selamat Hari Raya keh! :D balik raya nanti bawak kueh raya banyak-banyak bagi kat rann. ngeehahaha!! To my coursemates a.k.a teacher soon-to-be .. Selamat Raya cikgu! muehehe .. really can't wait for our project this coming semester! yeahhh!


********


 Banyak sangat nak ucap untuk raya nii. haha! .. taktau nak ucap camna. huhu. Baiklah, nak jugak story tentang rann. kahkah! -.-"

Alright, guess where am i just now? Yepp! i dah kat my lovely Swan City. yuhuuu .. best best! ^_^ sampai Sibu Jumaat hari tuu. yobihhh, seriously 8 hours perjalanan memang memenatkan seyhh! Guna bas and yang paling 'excited' sekali dapat pulak seat paling belakang. errghh ... macam tunggang kuda oke u ollss! huwawawawa >_< sabariah jer laa.

Since i dah kat sibu .. i spend my time ngan anak2 buah i yang terlampau superb naughty! yohhh. ha ah, they all semua banyak ragam oo. and yang paling terkejut, first day outing (hari yang sama i sampai) anak buah i yang tengah tuu (3 tahun) start enjin keta oke! erkk? tekujut i. pheww~ banyak sangat perubahan they all nii. hahaha. semua dah beso beso huhu.

So .. that's it. setakat nii belom kontek lagi anak-anak ribena tanya bila nak kuar jejalan sama2. huhu .. still busy lagi kot. so was i. hikhik. nanti kalo we all outing, i story kat sini kayy ;). Anyway, itu sedikit sebanyak tentang i. sengaja nak bagitau kat u olls yang i dah balik dahh. hohoh :O . 

Actually, i rushing nii. sat g nak p Delta Mall with my nephew sorang nii, Czers. hikhik. saja jejalan time petang2. huhuhu .. rileksss kit! :D

NOTA KAKI: bila i free nanti i blogwalking. sekarang seriouly memang tak sempat. banyak keja and perkara pelu dibuat. so. babaiii .. :)

Do enjoy your raya kay dear .. :)



Thank you for reading this entry !

 

1 comment:

\\ Izzah // said...

Salam Lebaran !

Baca&Komen&Follow Jom ♥

http://rahasiabelogaku.blogspot.com/