Tuesday, September 25, 2012

Menaip Tanpa BACKSPACE !!

Hari ni boring sangat. so duduk2 ngan kawan, sembang sembang. wuhuu ~ best! So ini entry paling terok aku buat. nak belajar menaip tanpa tekan backspace. tak tau ke bancskpace tu akpe? hoh? tengok tuu terus TUOP! Eh? ada lagi TYPO! jaa ohh susahnya menaip tanpa tekan delete or backspace ni. hang dah terai kaa? susah woo. ishh! apa lagi? ihhh susahnya nak menaip nii !! hahahaha. Aku tak tau nak buat apa, so up entry yang tah papa ni.tengah fikir nak balik je tidak? haaa tengok tuu dah mula lagi dahh. ihhh susahnyaa.. selalu saja salah tekan keyboard. eh? tetiba betul pulak yang aku taip. Ini betul2 bukan tipuuu tauu. saya memang menaip tanpa tekan backpase eh? haa ada lagi. wokakakahh! suah nini. ahahaha, onecce again! eh? salah lagik?  hok alohhh kenapa aku menaip tanpa henti? eh? awak baca ta geram ke? saya menaip nii geram. nak behenti tapi tangan macsih menakan keyvoard? e wak paham ka? saya antara paham dan ridaj? ej ehh? salah lagi. hadohhh. payah nii. huwaaa memang keje gila. oke nak berhentai h laa sebelaum aku kena hempuk nagn korang nii. babaii susah weyhhh! aisggghhhh !!


=..="



HAHAHA !! ENTRY MEMANG RASA MACAM NAK SEKEH PALAKKK !! suhiiiii ... babaiii ~~ :P



4 comments:

Azee Hana said...

hahaha...saya pon rasa macam bace laju laju je...haha...boleh try ni..hihi

Mieyna said...

haha..bila sikda keja boleh dicuba k ngilang boring tp takut kelak lalu rusak keyboard kmk kotan mrh mala jak typo..ngee.

hye u.. lmk sik singgah blog u.. stay updet k

Rann said...

Azee : hahaha! try try~ best untuk hilang boringg :p

Rann said...

Mieyna : ngeeee ~~~ nii keja boringg Na.. hohoho.. Maaflahh .. skang nii jarang sikett nak update. busy dear ~ nnt kalo ada yang menarik Rann share kay sayangg ~ ^_^

mekaseh singgah blog. jangan lupa rann tauu. hikhok .