Sunday, March 03, 2013

Because of you

Hello !!

Ptuiihh! Tajuk tak boleh blahhh :P hahahaha..


Ogosh! It's been so long tak update. ampunnn.. actually memang takder idea nak update ape. hehek Yelaa.. sekarang  ni pon tak la busy. ha ah, tak busy! haha. Whatever it is, meh sini meh aku nak story something.


eh pandai pulak aku tetiba ada citer erk? hahaha. Sebenarnya, ini kisah Isnin lepas tapi baru hari ni nak hapdet! wahahaha (-_-"). Sekarang nii sumpah aku demam drama Sehangat Asmara hehehe.. betol... Jadi malam tu aku layan drama Sehangat Asmara ni dari Episod 1 marathon wehh! hahahah yoler, kan line tenet berdesuuuuuup gilos! So, memang layan ahh..




wuwu..whole night memang aku layan drama ni dari episod 1-16! Omaigod Omaigod! Claudia memang dah lama dah dibuai mimpi hahaha. I layan laa syok sendiri, senyum-senyum, feeling-feeling habes, terkekek-kekek macam langsuir jaa tengah malam -.-"


Tonton punya tonton, sekali tu rasa ada mengantok sikit.. Tengok jam... yohh! dekat nak subuh wehh :O hahaha almost 5.30am! Tapii..tapii..degil nak jugak habiskan episod last tuu, episod 16 :P. Kat Twitter kawan aku siap tanya lagi, kenapa tak tido lagi? ke memang tak tido dari semalam? iyerr.. I gatal jer jawab satgi la aku nak tido. Kol 6.30 gitu. Lagipun, aku takdop kelas pagi tu. kelas aku kol 5pm. So, i plan buleh laa melaram until tengahari hahahha XD.


6.30 pagi, masok tido teruih. mengantok gilooo taudakk time tuh. hhehe.. Tapi oh jangan harap ah nak tido senang-lenang membongkang. Tetiba Claudia kejut. "Nok, tak bangun lagi ke? dah dekat 7.30 pagi". Terus, toinkkkk!!! Terpacak 90 darjah! hoh? 7.30? ada aper dengan 7.30? eh, memang rasa macam vangang blur2 cket taudak -..-".


Pelik jugak aku tengok Claudia dah ngesep dirik kacak2 tek nak huhu. Then, Omaigod! baru teringat yang Selasa jadual kelas aku FULL! Demmit aiihh.. memang aku rasa macam ihhh..*&%^$ Then, bangun jaa terus laa aku membebel marah diri sendiri @#*&!! Oh myy... Dah laa kelas 8.30. Aku bangun 7.30. nak mandi lagi, nak sesiap lagi, mana nak tunggu bas lagi. mak aihh.. dalam aku kelam kabut tu sempat jugak aku tanya soalan bodoh kat Claudia. "Agak-agak sempat tak?" gitu??? puii >.<||


Seriously memang pungpangpungpang aku mandi. hahahha XD. Tak boleh! mesti kene rush je suma. Terkocoh-kocoh nak simpan buku bagai -.-". siap suma, terus rush nak tunggu bas. Nasib baik bas awal sampai and we all tidak terlewat masok kelas ^_^ huhu.. But heyy.. seriuosly aku mamai jaa rasa dalam kelas. Dari mula kelas until la abis sepatah harom yang lec dok potpet potpet kat depan tu aku tak paham. OMG!


Abis kelas tu, ada lagi kelas jam 11-2pm. Ogosh! Kelas tengah hari memang aku akan mengantok. And yes, giler mengantok. juling-juling mata mengantok hokeh. errghh... Abis pulop kelas tu, i ada kelas jam 5-6.30pm. OMGGGGG..memang tak larat dah. i'm kind of blur vangang vavi ja rasa. Almost every single thing aku boleh lupa, boleh salah sebut -.- terok dak?


At last untuk kelas jam 5 tu i decide tak datang. Memang tak larat dah. I kol kawan i bagitau yang i x datang kelas. hihi.. Sampai rumah cuci muka then terus tidor until 6 petang. hahahahaha XD pening pale tau. Tapi i'm so lucky oke! sebab kelas yang jam 5 tu sebenarnya postponed on the next day. yayy! :D

So that's it. I tau laa macam agak boring kot setori ni. pasal aku taip ni pon macam tadak perasaan. wahahahah!! -.-! By the way, korang cuci mata jap la tengok pujaan hati i dua orang ni hehehek.. sweet!







Apepon kan, Adi Putra hensem! And Rita udaini as usual laa.. aku memang minat kalau dia blakon. wuwuwuu romantis siot :D hahahah. Dimaklumkan bahawa aku memang demam drama Sehangat Asmara ^_^ hihi.. Lepas ni nak cari novel Sehangat Asmara. Nak baca lagi sekali huhu..



Tengah busy menaip entry ni. Candid by Nja. huhu.. Kbai



Thank you for reading this entry !



*saya tau ini entry bosang :P

8 comments:

wild sepet said...

hahah punyer la semangat nok mampuh smpai kelas pon hengat ..bapak la hardcore si ran nih.. wakakak
:)

ain baharom said...

mane best ngan novel die?

Rann said...

wild sepet : ahahahah tuu laa. misremembered sal kelas yg sebenarnya FULL utk keesokkannya =..= hahahaha

Rann said...

ain baharom : hhehehe pastiii novel dia yang paling bestt! :D

Yumida Huda said...

pewit...macam real lakonan rita ya..suka nangga nya..even byk kontrobesi..
follow sitok..121

eVa said...

dats mek cmok ngga tym ada keja or ada class.. kompom ngga drama mesti melalat haha.. kmk more to crita korea jak sanggup ngga sampai 5 episode ehe

Rann said...

Yumida : heheh.. kannn?? nang sweet gilakk. kmk cam sakai jaa terjerit jerit ngga nya coz sweet gilaa. hahahhahahah terok dak celah tu :P

Rann said...

eVa : Kak eva, hoho yala tekk. mistake kmk juak senanya. kmk lupak esok hari kmk ada kelas full. huhu.. nyesal dah XD