Sunday, November 11, 2012

"Open Day" (The Kids Crew)


Yohh! dah jam 1.50 am dah bila aku mula menaip entri nii. hurmm..terasa nak update pulak pagii buta. haha. Oke, i will make it short and simple since that dah lewat sangat dah :P. macam tak biasa pulak masok tidur lewat kann..? haha. Yerr..lepas balik dari cuti sem-break that day memang dah jarang sangat dah masok tidur lewat macam waktu dulu-dulu. Bila dah jam 1..mula laa rasa mengantok. Sesekali jaa tidur lewat :D huhuhu..


Alright, now i nak celoteh tentang next event untuk The Kids Crew Club. Kali nii event ni akan diadakan di SIDMA College, which is just kat perkarangan WISMA MORNIE. haaa.. Yang duduk area Kuching, don't forget for coming and visit us pulak nanti kayy.. 

"OPEN DAY"
Tempat : Perkarangan Wisma Mornie
Tarikh : 27 November 2012 (Selasa)
Masa : Pagi - Petang
*Pelbagai aktiviti diadakan.


And yes...now everyone sedang bertungkus-lumus untuk buat persediaan program kedua kelab kita nii untuk tahun 2012. Dan berharap sangat supaya program kali ini berjaya jugak seperti program "KARNIVAL JOM BACA" yang diadakan di SK TAMBIRAT, Asajaya, Kota Samarahan. Kali nii saya jadi Pengacara majlis.. AmaiiGadd !! O.O" Tak pasti either saya mampu or tak. haha. agak lama lahh tak mengacara majlis nii semenjak dah tinggalkan zaman sekolah. hahahaha! Whatever it is, i will try my best lah. Practice make perfect.. kan kan kan? hehe..


Apapun, anything perkembangan terbaru nanti, i will update lagi keh. Cuma sekarang nii saya just nak bagitau tentang event nii jer. kasi gambaran awal japp. hahaha. Eh, by the way my baby Sony Ericsson U5i tak dapat berfungsi sekarang ni. Tak dapat dicharge ihh :( . sedehhh.. naseb baek saya ada satu lagi henfon. hurmm..takperlah, sementara nii pakai dulu henfon yang lama. Yang penting ADA. Later, i nak pegi hantar my baby Vivaz tuu buat medical check up kat specialist. hehee.. sabarrrrr untuk sedikit masa lagi :")



"Anugerah Skrin gilaaaaa boring. Apepon, salute sama Piere Andre. Terbaaiiikkkk!"
*tetiba menyelit pasal ASK pulak. hahahahahaha >_<
Goodnite!




Thank you for reading this entry !


4 comments:

asfira aminuddin said...

event mende tu babe? kat kuching je ke? bila nak bwat kat kl plak? :)

Damia Lhan said...

waseh windok ati ada pogram kedaksss tuksss... hehehe

Rann said...

asfira : event kelab jaa sayangg.. alaaa, nanti ader rezeki lebih, torang wat kat KL naa :) . datangg tau tau :) huhuu ~

Rann said...

Kak Mia : ahahahh!! nanggg rindokk ati ^_^