Sunday, November 18, 2012

STPM? GOOD LUCK yer..



Ehem! hikhik >_<" oke tuu sengihan saya tak update blog for almost 1 week. muehehe.. Malas satu hal. Eh? hahaha. iyerr..sebenarnya semangat tuu ada kureng siket this lately. Actually this lately i was so busy. haha busy lahh sangat kann? padahal hari-hari aku sebok mentweet! wuahahahah. Oke itu semua mengarut sangat. hoho -.-"


Yang sebenarnya.. cehhh... dah macam lagu Yuna plop en? kuikui :3. Oke serious. Actually banyak assignments yang perlu disiapkan. haaa..tu laa sebab utamanya. ha ah..banyak sangat yang perlu diselesaikan dalam beberapa hari ni. even i was look like (^_^) tapiii sebenarnya saya almost macam (-__-") haaa.. paham dop? tak paham ek? oke tanak eksplen lebih-lebih. hahaha. jahattt dak?? :P And saya berpeluang up entry nii sebab dapat idea ni. hahah. Nak tunjuk siket kat u olls, i baru dah siapkan assignment Statistic. yeayyy! (sila tepuk-tepuk-tepuk banyak kali!) hahah. betapa hefinyer (happynyer) wehhh :D. Dari semalam bekerja keras siapkan soalan staistic yang macam %+^$>= tu haaa.. serius cakap! kepala hotak haku dah macam @$#!!* dah oke. puii tak pasal2 rasa macam nak demam jaa. iyer iyer, aku sedar diri yang sangat kureng bab calculating nih. perghhh..tak minat. tapi nak kene hadap subject ni sem kali nii pulokkk >_<". Eh sedar tak sedar banyak pulak pot pet pot pet aku kan? muahahah!! Oke oke, balik pada tajuk :O hee.


Petang tadi ader called adek kejap. Sebab esok dia nak duduk STPM macam kakak dia jugak nii haa.. duluu lahh kan? muehehe.. dah 2 tahun tinggalkan zaman STPM nii. tak terasa pulak. amboiii kau dah mula kira jari nampak. Toksah susah2 eyhh.. aku 21 tahun lah. huhuu.. mudaa trang tang tang lagi okeh :P. Disebabkan aku pon pernah mengalami zaman STPM nii laa aku up entry pasal STPM. hahaha. Dulu, esok first day STPM..malam sebelum tuu laa nervous tahap mahadewadewi okeh. huhu.. paham sangat dahh. tido tak nyenyak wohh. And yes, adek pon nebez jugak. huhuu.. rileks kayy.. first day memang nervous terok. serius cakap dulu aku first paper muka pucat. hahah jangan gelak! 


So, adek sayang.. jangan nervous sangat tau tau.. Kakak awak nii memang lah sebab dari azali memang berdarah gemuruh. EH? ohoho. Jaga kesihatan jugak naa.. time exam macam nii memang banyak dugaan. I cakap ngan adek, "Pepandai awak lah survive masa exam ni". Sekali baca bunyi macam kejam kan? muahahah! Oh tidak tidak. i tak kejam.. i memang selalu guna bahasa kias-kias ngan dia. Dia faham..I know. Awak paham? PAHAM! oke terima kasih.. takyah aku nak terangkan :D haha.

Ni laa bodak yg nak STPM tu. oh maaf yer dek..
akak cilok gamba masa F5 hahaha!

Hehek.. Hai budak di atas! hoho.. STPM nii buat baik-baik yer.. Tidur cukup tauu (even akak dulu tido paling awal jam 3 pagi) hahah. Alaahh tu pon sebab keesokkan hari paper petang. wokakah :P. Opkozes bila dekat nak berperang kita rasa macam nak baca semua jaa kan? rasa macam tak cukup cover semua topic. huhu.. itu biasa lahh.. Whatever it is, you do the very BEST. God do the REST.. Best of luck adekk! Jangan jadi post-mortem keh! Kena kuat sepanjang exam yer :) . sayang adek xoxo hugs and kisses ;)



Exam is not everything, but in order to be something, you MUST pass the exam.




Thank you for reading this entry !


5 comments:

Damia Lhan said...

kmk lok marek stp elek2 jak..haha...janji muet lepas, sejarah lepas..wuuu~

Rann said...

wohooo ! but i'm not. tehihihihi.. time sejarah paling setehes :P

Mieyna said...

kmk sik sempat ambik stp.. frust gilerr. bberapa bulan gik mok stp dah ready revision ukan main gik tapi rezeki ke ip lebih kuat gik.. tapi sik apalahkan. rezeki jadi cikgu mungkin terbaik utk kmk. Alhamdulillah :)

Rann said...

huhuhuhuu.. untungg ktk sayangg. ngee ~ :D

Ladyulia said...

aih, kakak yang baik eh :D
btw, jangan malas2 ngeblog ya :D