Monday, April 16, 2012

Early Morning Teman kawan


Nak tau? Hari nii saya dengar music for the whole day ... 
And then, bila dah abes lagu tuu .. buka folder movie pulakk. err .. banyak lagi movie dalam lappy keshayangan shaya ini tak tertengok lagik taw! hahahaha. Apapun, bukan nii yang ran nak cita taw. hihihik~

This Monday morning .. errrgggghhhh i memang malas nak wake up taw! Tau tau laa kalo Isnin an?? hahaha. even i takder kelas pon Isnin. kahkahkahkah oke tak lawak! (-.-")

nak dijadikan cerita .. pepagi lagi kawan saya dah kejotkan ran! uwaaaaaaaa .. still ngantok lagi keh. hahaha. Bangun terpisat-pisat. muahahah. drama abes! yelaaa, since semalam i tak tido langsung. jam 7 pagi semalam baru ada rasa mengantok nak mati. huaaaaa .. seksa tak dapat tido aee. Tak tau kenapa susah sangat nak tido. And because of that, hari ini rasa macam nak demam. sampai semalam kena sound lembut dari sahabat i. hehehehe .. aku cuma mampu tersengih jaa. (tau sendiri salah leteww!). tettt.

Oke, sambung cerita .. I bangun ..

"Ran .. bangun. Tolong temankan saya pegi jalan seberang tunggu bas"

"Aaaa ..?" Teraba-raba henpon!
"Jam berapa skang?" sora lemau oke! hahah. 

"Jam 9 pagi. pelisss teman saya .. " 

"hmmm kelas jam berapa nanti?" dah oke ckit dah mamai time nii.

"Kelas jam 10."

"Aokk, tunggu i siap" huuuuu. 

muahahah .. i bangun, kemas2 and then masok bilik mandi, cuci muka and of course brush my teeth oke! muahahah. Since jam dah 9 pagi, i tak nak la buang waktu Kak D. takott nanti kalo i siap bagai apa just for teman dia tunggu bas tuu, jam 10 baru siap kot. muahaha oke tak lawak! sepantas kilat lepas siap i grab my sweater .. and pegi lenggang lenggok. Takott Kak D terlewat nak attend kelas dia sebab hari nii dia ada Mid-Test. wuuwuu ..

err .. kat atas tuu laa pic i this morning (-.-")
tak mandi lg tuu :P

haippp! baca pelan-pelan dlm aty taw.. hehek~



okeh, i nak YM ngan chegu i japp. huuuu. RINDUUUUUUUUU hehek



Thank you for reading this entry !



6 comments:

armouris said...

terjumpa info ni, pasal demam…. sharing is caring :) - Cara Redakan Panas Demam Dengan Mudah

Rann said...

oke,, thank you armouris!

nak baca info tuu. makseh aaa ..:)

eva said...

wahh!! tahan ktk x tido ndah semalaman.. mun kmk dah jem palak otak mek.. dolok dpt lah.. haha.. nektok xpat.. alu sakit mek. hehe

Rann said...

Kak eva: kmk mmg ada poblem nak tido. salu tido jam 2 3 pagi. x tauk knk? but sometimes tuu takott jugak aee.. takot insomia eyhh.. huu.

Maya Lisa said...

ran tak mandi ! wuuuhhuu ~ mushuukkk mushhuukk ~~~

Rann said...

aaaaaaa wakakak .. yolarrr. :P