Sunday, April 01, 2012

Your words..i'm speechless!

Wahhh. dah macam addict pulak i kan. Takper kot since aku dah rajin update dah sekarang ni. huahuahua. Actually acapkali laa aku nengok henpon aku tuu. Especially segala SMS yang aku simpan-simpan.  Ada yang buat aku senyum-senyum sendirian jugakk. but bukan nak citer pasal yang buat aku tersenyum. nak story tentang yang buat (I'm speechless!).

Nak dijadikan cerita i buka SMS dari Mumy. 
She said ..

malam2 tak tidur lagi kah? macam mana dengan exam hari tu?

x tido lagi.tengah study tp xdpt msk pon.esok ada kuiz..exam oke. pointer __ . tp xtau utk semester 2 ni. rasa mcm akn ada penurunan jaa mumy..

blm exam dh kata akan turun.mn pergi keyakinan diri u? bakal jd pendidik mst confident tau :-)

haaaaaa amekawww! kena setempek kat dahi! huuu. masa berSMS nii dah jam 12am+ tau. kata-kata Mumy yang terakhir tuu yang buat aku ... ergghhh .. tak tau nak cakap per dah. memang kena betol-betol. kena batang hidung sendiri pun ader gak :P.

Itu kisah Mumy. Nak juga rasanya aku kongsikan SMS dari seorang sahabat yang jauh di mata. tapi i just pick up words terakhir dalam SMS dia. nak tau? teruskan pembacaan.


"bagi kmk kita tetap saudara n ya xkan terputus even 1 of kita usaha putuskan"

err..paham ker? tak paham? okeylaa..i  tolong translate. dia guna bahasa sarawak. jum back to basic pulak. dia kata ..

"bagi saya kita akan tetap saudara and tak akan terputus even 1 of kita usaha putuskan"

So that's it. memang i speechless masa terima SMS nii dari dia. masa tu dia still kat Malaysia lagi. belom lagi balik ke universitas. 

Apapun, semoga semuanya tetap baik-baik sahaja. ALL IS WELL! pinjam trademark 3 Idiots kejapp. Okelah, seems like i dah habis story dah. by the way, THIS is my second entry for April. yeahhh! tak terasa bulan dah semakin menganjak. 1st of APRIL nii. Ohhh NOOo! why? It's APRIL FOOL day okey. bangun pepagi esok kompom facebook penuh dengan berita tentang April Fool nii. hmmmm biasalaa tuhh. hari-hari macam nii memang panas dan berebut orang nak buat liputan. But to be honest, kekadang i'm fed up baca tentang perkara yang sama kat facebook tuu. cett! 
*emosi sekejap*




thank you for reading this entry !




-salam ukhuwah-

2 comments:

Maya Lisa said...

hai haiiii ! ha ahh sayang ! maya di sarwak. unimasss ^^

birthday kita samaa lahh ! hihikk !

excited nye ^__^

Rann said...

haha .. yupp2, befday sama! hai Virgo :D