Thursday, May 03, 2012

4 Days sudah ..


4 days? err .. 4 days stand for what aaa? aiyakk .. so many Q eyhh . ilek ilek. meh sini ran citer nii. haha. hari nii Khamis kan? malam jumaat hoo .. hahaha. oke takder kaitan dengan malam jumaat tuu suma. saja jer menyemak sini bagi ayat panjang sikett. ehh? haaa, tengok 1 perenggan sudah mengarott. adeiii ..


Orite .. Actually, hahah .. saya suka guna word "actually" bila nak mulakan ayat kan? huu. simple gitew lorhh .. oke oke, serius. Tukar bahasa melayu pulak. Sebenarnya, dah 4 hari ran takdok kelas. wuhuhuhu .. seronok tak dengar? miahahaha. seronok sangatts! 
(-_-")


From Isnin until today i takder kelas. Ingatkan Rabu semalam ader kelas tapi cancel ! ingat lagi tak? ran ada celoteh panjang kat entri Seronok Kelas CANCEL esok! .. bole KELIK jer. sesusah jaa an. hakhakhak. 


Isnin i memang takder kelas. memang tak mao pilih kelas hari Isnin ponn .. sebab aper? sebab kat kolej ran hari Isnin tuu "Hari Korporat". Bila nama dah "Corporate Day" maknanya kena berpakaian formal pada hari tuu. huwaaa .. xmao xmao! sometimes rimas in kurung or office wear sepanjang hari. wakaka .. Tapi rasanyer tak teruk sangat pon. hehee ..


Takper taknak pake formal hari Isnin kau. Jumaat lagi teruk sehh! Coz untuk subject Teacher Professional Development, we all attend kelas kena berpakaian formal time tuh! miahahah. hambekaww!! Dah laa Jumaat ibarat hari mengerikan dalam seminggu tuu taw. Tetambah lagi kelas TPD nii just 1 hour jaa oke! Pukol 9-10am ..  sakit hati tak kalo sebenarnya berpakaian formal nii just for 1 hour! adoiyaii ... 


And then ader kelas lagi pon jam 2.30pm. Tsk tsk tsk .. penat giloss tunggu kelas yang seterusnya. hahaha. Tapi selalunya we all akan jejalan berpoya-poya dulu sekitar Satok, Hopoh, Tamil Nadu or lunch kat mane2 tempat yang berkenan di hati sementara tunggu kelas. Lepas tuu masok kelas yang seterusnya, dah keletihan dah .. teramatlah exhausted taw pastu. sebab direct! 2.30-4.30pm, 4.30-6++ macam tuu. amekaww!

Tapi Sir baik .. sometimes 4.45 or 5pm dia dah boleh lepaskan kita orang balik dah. hehehe .. tuu yang sonoks. sebab dia tau bila time petang nii, banyak students ada poblem pengangkutan. hahaha. Thank you sir! Kekadang we all just sign attendance jaa pastu balik dah. eep eep! dengan kebenaran Sir oke. huhuhu ..

hmmm .. bila 4 hari sudah takder kelas nii kan, terasa macam tak seronok pulak. boring bah duduk rumah selalu. kekadang rindu jugak nak hadir kelas nii. rindu ngan lecturer and classmates jugak. muahahaha .. hadohhh.

Okelaaa .. cam boring jaa story i nii. hihihi .. See u till the next tinta ..


Rindu sangat ngan adik sorang nii .. nanti cuti semester kita jumpa erkk .. bila dan dimana nanti akak inform. muehehehe.



Thanks for reading this entry !

2 comments:

Maya Lisa said...

wiwit ! nak ngorat adik !
maya pun takda kelas sayang ~ heaven ~

Rann said...

Maya: hohoh .. eep eep! haha.
ha ahh .. tmbah2 x lama lg dh start study week.huu