Sunday, May 27, 2012

Yeayy!! Exam was OVER. HOLIDAY!


Yuhuuu eksaited ni, eksaited giloss! hahaha, guess i kat mana skang nii? miahahah. orite, orite. i'm home just now. arrived around 5.30am macam tuu. OMG..it was a very very very exhausted long journey u ollss -.-"

Bertolak seawal maybe around 9.30pm something macam tuu dari rumah and after settle everything baru laa bertolak balik ke Sibu around 12am macam tuu. hahaha. sampai Sibu around 5.30am. 5 hours 30 minutes macam tuu perjalanan kita. OMG! haha, drive drift beb. err, ada kemalangan jugak. Hilux ngan Proton Saga. Hilux terbalik taw! sorang mak cik duduk lam embulen. hoh?? ngeri i >_<". oke enough said. masih segar dalam ingatan lagi mangsa yang tersepit and that women in the ambulance last night =.=' errghh ..

So, yesterday was my last kertas (paper). Yeayyy !! FREEDOM dah sayangggg.. suker sangat! But after this nak hadapi plop time tunggu yang ni ..
hoh? NERVOUS !! *later* huhuhu .. Alright, enough said. Now think nak what i'm gonna do sepanjang cuti i selama 1 month nii. hahah, think, think think think. miahahah :p . sokayy, later i nak jumpa kengkawan i laa. how i miss everyone oke. sob sob.


bodak nii dah ready nak balik dah last night T___T. hahah, tak sabo benoo .. err, abaikan jerawatss i yang here and there tuh. ni laa ghupa orang lepas exam T__T sob sob. pasni wat terapi jupp. kahkah! shuh shuh shuh .. wahai acne peliss terbang lah kepada orang yang sedang membaca nii. muehehe, haipp! cannot run run. dah memang terkena dah. >_<

Awal pagi sampai kat rumah kat SMK Deshon sini (my sister actually). terus kacau-kacau, usik sana usik sini dorang nii ..


haha. semua rupa baru bangun tidur this morning. serabai abesssss !! *termasok yang menulis nii* kahkah. hok alohhh rindu sangatttt ngan they all nii taw. Paling tomey techik techik tuu Cviaz Miltzer, yang tengah besoo tuu Czer Roddick and yang paling nakal sekali tepi belah kanan nii Cvean Ivan. all C's .. heheh.

And this Persona yang mengungguli jalan raya Kuching-Sibu semalam


Yezaaaa .. tudiaaa. I really love the view all the way of our journey semalam .. nampak byk bintang-bintang(s) taw. I suka tengok bintang. kat Kuching jarang nampak pasal tak pernah kuar duduk lepak kat luar sometimes time memalam. haha. if dah masok umah, kunci gate tuu, memang tak keluar2. except! nak maen2 manja2 ngan Johnny and Jenny .. our rabbits kecintaan. hihik~


So, that's it. Esok i ngan my sister & family heading to my kampung. yuhuuu, can't wait nak swimming kat sungai. haha. I tak balik kampung almost setahun taw. last balik, gawai last year. and datang balik, Gawai this year. hoh? setahun laa en. 

Now maseh letih lagi ekceli. Pepagi lagi kakak i dah bangunkan i bawak breakfast luar. huwaaaa, memang mengantok giloss! yelar, i datang 5.30am and then dibangunkan after 2 hours later. eishhh. we all breakfast together with my adik perempuan kepada suami kakak i (tak tahu camna gelaran plop) kat Permai sini. dekat jer nak Vroooomm vrooommm g situ..heheh.

And wujudlah entry yang panjang and maybe a bit bored kot. hahah. 

Rann nak ucapkan SELAMAT HARI GAWAI to all yang sambut this festival. to all my friends, sedara mara, suku sakat belah mak abah tuu semua .. selamat hari gawai, GAYU GURU GERAI NYAMAI. 




Thank you for reading this entry !

2 comments:

salimah abd jamil :) said...

GAYU GURU GERAI NYAMAI :D !!

amercorner.blogspot.com said...

been here and follow :D