Thursday, March 29, 2012

Sebahagian jer yang aku punya..

Micheal Learns To Rock tengah sebokk menyanyikan lagu 25 Minutes dorang kat lappy i tika ini. huu. Sometimes aku memang layan lagu slow macam nii tau. haha. rileks jaa dengar..dapat jugak release sesak yang ada dalam kepala tuu an? yer dak?? hohoho.

*but i lebih suka lagu I'm Gonna be Around"
hehehe.

Alright! What i'm gonna share and story story dengan you alls nii oow? Tadi i ader bagitau yang i homealone an? now i'm not.. erkk? hmmmmhh tak baca ler tuh! haha. Oohh yer. assignment i hampir 80% siap. yuhuu. can't wait to finish. haha. malam neh confirm siap dohh :D.

Tapi bukan tuu yang aku nak citer nii. Siapa ada banyak collections barang sini? tak kesah barang aper laa. eh, awak yang baca ni erk?? oo~ oo~ okey...nak tengok!! haha. oke tu tipuu. dengan i pon ada koleksi jugak. koleksi aper? kejapp. nak kasi you, you, you alls tengok. hahaha.

taraaaaa!!!



muahahahaahah. is it all milik i???
Oohh no no no noo. takkan yang wax tuu pon i punya kan. haha. Yang pasti "sebahagian jer yang aku punya..."

Nivea losyen, perfume Bi-es (merah), perapi tanpa bilas (jingga),perfume Stylish..err, tuu jaa kot. hahah. yang laen selain tuu tak nak tunjuk laa :D. nii belom dikeluarkan semua harta benda nehh. haha. tuu bukan semua kay. harharharhar

Newayy, masak makan malam ni aku and sorang lagi. huhu. kekenyangan i. hahaha. *kebulorr* ngeehehehe. adeii~ seems like i merapu tak tentu pasal nii. takder idea lagi wehh. hoho.

Orite. sebelum aku bertambah-tambah-tambah banyak lagi nguras kat sini baik aku berhenti. hihihi..okey you all. Tinta i berhenti kat sini. bubye~



-salam ukhuwah-

2 comments:

Senorita Ara said...

haha.. ni nama nye barangan perempuan :P

Rann said...

yupp. ompuan memangggg bykk barang. hohoho. :D