Saturday, March 24, 2012

Turun padang untuk assignment

Orite. post kali nii tentang assignment kita orang bagi subject Managing in Child Behavior. Kali nii kita kena turun padang and akan involve dalam P&P kanak-kanak ni nanti. Tapi kita ni bukan datang untuk mengajar tau. Just datang untuk Observe.
^_^

So, for that. Kita pilih Tadika SK GITA. For our group maybe pegi dalam masa cuti mid-term nii. Ooh lupa bagitau. universiti i dah start cuti dah. seminggu jaa. but i tak balik Sibu. Stay kat Kuching sini jaa. Oke, dah ke lain cita. sambung balek. Surat kelulusan dari Kolej SIDMA dah dalam tangan dah pon sebenarnya. cuma tinggal nak jumpa dengan pihak atasan sekolah tuu jaa. Kita orang pegi maybe 2-3 kali macam tuu. sebab kanak-kanak nii, bila dia tau ada orang observe or nampak orang baru jaa dorang akan acting sopan jaa. HAHAHA.

(tak sabar i nak pi) huhuhu.

ni surat kebenaran dari SIDMA kolej.

First, kita nak cadangkan nak pegi TADIKA sorang kakak blogger yang kat Siol Kandis tuu. Tadika Sri Keria. But tak jadi. So pilih tadika SK Gita sebab senang dapat transport. 

Kakak EVA, nanti kalau ada aktiviti kelab kita orang yang "SEHARI DI TADIKA" i cadangkan pegi tadika kak Eva jaa kayy. huhuhu. 

Orite. sekian tinta beta oke. HAHA.


-salam ukhuwah-

  

3 comments:

Anonymous said...

assalam.. mek nk tanya, brapa no tepon tasdika sri keria d siol kandis ya? ada taska utk baby sik?

Anonymous said...

assalam.. mek nk tanya bra no tele tadika sri keria? ada ka taska utk baby siya? tq

eva said...

xda gik taska baby tadika cya kak.. tadika jak.. dr umur 4 sampey 6 taun jak. :)