Sunday, July 22, 2012

Buat Blog Untuk Assignment?


Helloo!

Kelas harini biasa jeh. YEP, kelas pertama saya sebab last 3 weeks tak dapat nak datang hadir untuk kelas hari Ahad. I'm quite busy in that past 3 weeks. pheeww! But sokayy .. let me myself handle it. *lempangg! sepak patplohpat kali! haha. Baiklah. bukan itu yang saya nak cerita sebenarnya. Kalo saya nak bercerita tentang assignment buleh dak?? hahaha, mu kata tak buleh pon tetap nak story jugak nihh! :P

Dah tauk dah assignment for Technology For Young Children subject. OH MY. seriously memang tak sangka assignment we all tu macam tuu oke. haha. OKAY, actually macam nii .. we all create 1 blog di mana untuk mempromosi SEKOLAH TADIKA. Dan yang boleh link sekolah tadika we all nii to parents. ahaaakkks! kat situu we all letak semuaaaa information tentang sekolah tadika. BAIKLAH. huhuu .. and tadi keep pike pike nak bubuh nama apa untuk tadika we all nanti ekk? haha. Then dapat lah satu nama nii .. nak tauk?

We all pilih nama, TADIKA GENIUS hehe. biaq suma students we all nanti genius genius belaka. yuuhuuu .. haha. memula nak bubuh Tadika Matahari tapi tak jadi .. hikkss!

OH YA. tadi sempat singgah jap kat baazar ramadhan Satok. yobihhhh! sumpah orang ramai giler seyhhh. errr .. berpeluhhh bersempit kepit cam ikan sardin kat situ. OMG la kan. fenuh oke u ollss! hahaha.
Baiklah. nak edit and ato ckit blog Tadika Genius we all. kahkah! babaiiii .. *pitammm T_T . fening dahh haha >_<

Click here for more graphics and gifs!


Thank you for reading this entry !


2 comments:

Mohamad Ismadi said...

terima kasih kerana sudi berkongsi

Rann said...

Ismadi: ehh? sama2 .. takper lah, ilmu yg ada lebih baik dikongsikan. yer dop? hewhew.

yahh! alu follow nya ooow. hikkkss! rajin2 singgah naa ~ :) TQ