Wednesday, July 18, 2012

Lega Sikit Dahh ...

I'm home! hahaha .. Yupp, baru jer balik dari IPD tadi. haipp! bukan pegi balai naa .. huhuks. untung siket sebab tak hujan masa on the way balik rumah hehehe. Anyway, 1 assignment dah siap dahh. pheeww~ lega. Ringan sikit rasa hati skang ni. 

Last night i memang stay up. biasalah tuu kan. tell you what! saya siap buleh lagi lelap sekejap kat kerusi dengan jari still kat atas keyboard oke! kahkah. aishhh anak dara nii .. perangai nyerrr tah aper2. But it's okay kooo .. at last my assignment siap sepenuhnya and Complete on 4.12am. yesss!

Alright enough said dahh. sekarang dah submit dah pon. and paling best, Sir siap puji i punya assignment aiee. hahaha padahal English tah papa kat situu kot :P. sokayy, merasa jugok i kembang setaman bila kena puji huawawawa. ehh? no no no! jangan teruja sangat .. pujian itu kadang2 melalaikan. haishh rann rann .. behave yourself sayangg. muehehe .. adeiihh ..

So, 1 assignment DOWN tinggal lagi 2 assignments for another two subject. OH MY. yang nii lagi mencabar. errgghh so memang kena double effort laa bekerja lepas ni hahaha. kerja kew? huhu.

Tapiii Tapii tadi kawan bagitau English nii ada 1 lagi assignment dah keluar kat VOISS. yohhh! hamekawww. yang nii dah laa kena present weyhhh. ciss! nampak sangat saya jarang jenguk VOISS haha. tetambah bila untuk subject English kena buat mind map pulokk oiii .. macam-macam taw lec nii. seriously dia memang strict giler giler gilosss! -.-"

And dengan mind map and some exercise yang sir suruh buat tuu i on the way nak siapkan. hahahahah mak haiih .. lately so much more to do hooo. sokayy get upp and fight! YEAHHHH !!!

Baiklah sebelum saya merapu dan merepeks lagi banyak kat sini. saya letak pena dulu naaa .. babaiiii. till the next tinta. OH MY .. seriously, semakin busy with those task and assignment. entri pon pendek2. takdok gambo aper. cam janggal plop rasa. hehehe .. >.<"




Thank you for reading this entry !



2 comments:

Maya Lisa said...

maya pun sama lah rannn :) sanggup siapkan esaimen bagai nak rak, asalkan siapp ! lega lepastuuu ~

Rann said...

Yuppp! yang penting siapp. pastuu bole tarikk napas legaa pepanjangggg. haha