Monday, July 23, 2012

Dinner Malam Ngiling Bidai 2012

Hye! ohh rasa macam dah begitu lama cerita nii. huhu .. takperlah! as long as saya masih ingat lagi nak buat entri tentang nii. hoho. actually seriously i tak terniat nak update sal ni. tapii sebab dah janji dengan adik comey lotey nii .. so, i update jugokk. uhuhuhu .. sumpah saya segan nak tempek gamboo kusam saya kat sini T__T sob sobs. 

Baiklah! saya takkan story bebanyak .. gambo ni dah cukup menceritakan semua yang berlaku pada hari kejadian. haha. Dinner Malam Ngiling Bidai ni diadakan di Kuching Park Hotel. Majilis mula jam 8pm and we all sampai jam 7.30pm. haha oke laa tuu en? everyone dressing cantek cantek kooo. i pakai simple jeh! >.< huhuhu. sik pandey kamek mok pake voke2 kdak cdak aiee. muahahaha. whatsoever it is .. it is better just to be yourself kan. hihihikkss cam coverline jeh bunyi ooo. haha.

Meh tengok album gambo reramai juhh. O_O huuu.

*maafkan saya kerana sudah menconteng gamba awak .. huawawawa >.<

*para ibu-ibu yang turut sama hadir memeriahkan majlis sila datang lagik yor 

*nak jugak tempek gamboo kat sini ekk. hahah T_T

*pengacara majlis. seriouly dia memang lawak. hehehe .. BEST bila dia mengacara taw. tak bosan :)

*I love the way she is dressing that night. pheww~ cantek baju dia weyhh. muslimah berfesyen jaa rupa. err mungkin sebab i suka pink lembut kot. HAHA

*errr dia ni sama table ngan saya. taktau sapa nama. hahaha tak sempat nak kenal2. huhuks >.<

*acara kemuncak malam tuu. Pertandingan "KELING dan KUMANG GAWAI 2012"


Putri Santubong, Putri Sejinjang .. penjaga gunung negeri Sarawak .. OK takder kaitan! >.<

Keling 2012 

Kumang 2012

weewiiiittttt !! kacak sik nya duak tok? pheww~ heheheks.

barisan finalis Keling & Kumang bersama dengan VIP. cantek2 kacak2 u ollsss! haha

ngeeee ~ rupa xbley blahhh! T_T *sabo sabo. ni time dah abis majlis. so everyone bgambo sampe American Next Top Model pon kalah. haha

nak jugaklah bergambar gn Lecturer kite tuu. kaler merahh :)

ni sebelum balik. tunggu kawan datang fetch. sempat snap boria nii. huu cantekkkk! ^_^

OK, nii bila sampai kat rumah jam 1 pagi. hahaha, sambung lagik begamboo tuh! >.<




OK. dia lebih lebih sudaaa nih! :D hahah.


BAIKLAH sebelum aku ganti finalis Next Top Model  baik aku berhenti kat sini. hahaha. punahh harapan weyhh. sumpah saya sudah terlebih posing *lempang patplohpat! So tuu laa kesah nyaaa. selamat berseronok dengan gambo2 kat atas yer. pheeww ~ penat nak tunggu gambo ni upload. heee. nii just tinggal entri yang kat Waterfront jer lagi. ada masa nanti saya update sal tu kay. nak masok bedio jugak nanti kot. ngah usaha buat bedio. :)



Thank you for reading this entry !


4 comments:

Maya Lisa said...

rannnnn :) omeyy....omey...manisss........ ! manisss..... !!! rambut lepas freshh, muka pun fresh less make up... suka maya tengok. rann ni mesti orangnya yang tak cerewet kan ? rann tahu tak, maya sukaaa tengok apa apa festival sarawak, best... meriaah, baju tradisional tu pun suka maya tengok... teringin nak pakai..... mekasih sudi buat entry ye :) ni tambah sayang ni :)

Damia Lhan said...

whoaa....bestnya...hehehe..seronok dapat pegi dinner...boleh pakai lawa-lawa....huhuhuu

Rann said...

Maya Lisa : huuwaaa T_T. maya ni org first cakap macam tuu. hewhew. terharu seyhh. baiklah. haa ada masa nnt mesti try pakai baju tuu keh. mesti cantek :).

tak cerewet? err .. taktau laa, yer kot haha. sama2 :)

Rann said...

Damia Lhan : hahahah best best! best kekenyangan :P. ha ah .. malam tuh semua pakai yang "pheewww~" tengok taw. hahahahh >.<