Monday, July 09, 2012

Main Project RELEASE | KIDS CREW

Helooo! dah makan? dah mandi? semua dah oke .. jum baca story i pulak naa .. OK, rasanya lama dah tak saya tak update tentang The SIDMA KIDS CREW kan? yelaaa .. haipp! bukan bermakna we all ni tenggelam begitu ja ok. hewhew. Baiklah!

Ha ah .. hari ni meeting untuk our main project this weekend, AHAD. Mesyuarat mula jam 5-7 petang. 2 jam tak terasa! tell u what, saya terlaluuuuu terujaaaaa! 
Click here for more graphics and gifs!

HOYEAHHH saya teramat-amat teruja nak alami sendiri situasi tu nanti. Ok saya nak cerita siket la berkenaan dengan event we all ni. Event ni kita namakan KARNIVAL JOM BACA. Bila? Di mana? muehehe .. cool cool ..nak bagitau ler ni. Event ni akan diadakan kat WATERFRONT KUCHING, 15 JULY 1012 (AHAD). so sesaper yang duduk kat area Kuching sini .. MARIIII ramai-rami serbu booth we all oke! HARUSSSSS! bawak semua anak-anak, anak buah or adik beradiks you all ke karnival tuu taw. macam-macam aktiviti akan diadakan. heheh ..

Dari pagi sampai petang sampaiiii lah ke malam we all open. hahaha .. don't segan-segan ok datang and involve sekali naaa .. antara aktivitinya ..

  • BOOK STORY
  • PERTANDINGAN MEWARNA
  • MUSANG BERJANGGUT
  • PUPPET SHOW
  • JUALAN


Tu antara aktiviti sepanjang berlangsungnya karnival kita nanti dari pagi sampai malam. we all berkampung seharian kat Waterfront masa tuu. Pasti seronokkkksss! Bagaimana dan macam mana setiap aktiviti tu dijalankan, nantikannnn .. hahahah nak saspen saspen plop saya ni kan. muehehe .. Alright, enough said. ehh, ada lagi .. actually banyak lagi booth-booth kelab lain akan dibuka pada hari yang sama and di samping tuu you all boleh turut sekali tengok SIDMA Got Talent in the same day. huhu .. pasti DA BOOOMMMMM. perghh ^_^ !!

Click here for more graphics and gifs!

OH YA. and saya ditugaskan untuk bahagian pendaftaran. so nanti jumpa laa korang saya yang duduk tercongok molek-molek, comey-comey kat khemah we all tuu nanti. huawawawa T_T .

So this week, everyone keep busy mencerna minda and praktis untuk memantapkan persembahan we all nanti. HOYEAHHH *semangattt nehh :D. So salute to our leader. they all memang yang TERBAEEKKKK !! 

Click here for more graphics and gifs!

So kepada yang somewhere in Kuching, Sarawak sini .. ramai-ramai datang ke Waterfront. banyak yang menarikkk. BAIKLAH, nanti saya akan update segala perkembangan terbaru THE SIDMA KIDS CREW ok sayangg .. 


*ada masa nanti saya cerita pulak untuk dinner "Malam Ngiling Bidai" semalam. saya belum dapat lagi semua gambo-gambo. nak kena mintak dolok tek nakk .. hahaha. buleh gituu? hewhewhew xD

Alright, selamat malam .. awal mengantok harini .. Dear our club leaders .. jaga kesihatan sayang-sayang semua naa .. *love spread ... thank you so much *can't count* :') .

Click here for more graphics and gifs!


Thank you for reading this entry !

1 comment:

Mieyna said...

munlah kmk di kuching nektok..certainly kmk agak booth ktk deng.. miz kuching so much :( btw gudluck ow.. post byk2 gmbr waterfront ok!!lmk sik diat