Tuesday, July 03, 2012

Santai-santai dengan Si Wanda

Ok nak hapdet lelaju sampai pokok sena. hahaha. ehh? saper laaa Si Wanda ni kan? kahkah! uikkss seriously i pon cam nak gelak jeh dengan nama Wanda ni. WHO? oke oke, Si Wanda tuu actually .. Si kucenggg ni haaaa. muahahah kelassss kau jahh! kahkahkah. Ni Kak D yang bagi nama fofular kat dia ni. i gelak time tanya kucing ni nak bagi nama aper. wakakakah >_< . Before ni ada citer jugak sal dia ni kat ENTRI INI . klik kalo ada yang terrrrlepas yerk.


Petang tadi santai-santai dengan Si Wanda nii *hahahaha. i layan movie and dia tido sebelah. hehek ~




pssstttt jangan try try nak ganggu dia ni. hahaha senang hati Wanda oii. tido terbongkang macam tu. cettt tak padan ompuang. huahuahua. saya suka gambo nii. CUTE yang amat! OH my Wanda T_T. kahkah >_<




mueheheh. saja ganggu dia tidur. ha ah .. dia tidur kemain nyenyak oii. jeles i. ni letak bom mesti tak dapat bangun ni. tikus lalu lalang maen piano happy bawak makanan tepi dia pon konfem tak mungkin sedar ni. muahahah. adoi adoi .. wanda nii .. aishhh ~ nasib baik bukan kucing haku. kucing jiran jaaa. tumpang kasih sayang kat sini haha :P.




Takmo diganggu dia tukar position tidur pulak. hihiks .. tuu bulu semua naik naik tinggi melangit. hahah suker tengokkk! misai panjanggg .. tuu yang buat i jatuh hati. wakakakah. Dia ni tak suka bila ada rambut melekat kat badan dia. mesti dia bergolek sana-sini nak buang rambut tuu. heheh .. comellll !!! baru tadi perasan ... hohoho. pastu i letak bebanyak lagikk! hahahah i dera u! T_T kuikuikui no laa .. opkoz rann tolong buang weyy .. huuu.




Thank you for reading this entry !

2 comments:

ieda said...

salam kenal dikk
eiii geram ..
bila tgk suke .. nak pegang , mak aihhh geli sejak kecil ;)

Rann said...

@ieda : salam kenal jugak ...
laaa takott kucing iya? huuu.