Thursday, July 26, 2012

Juadah Hari Nii

Hye! lama tak citer pasal makanan nii kan? haha. Ni rann nak citer laa since tadi pegi bazaar ramadhan kat Gita sini. ha ah, ni festime pegi ke bazaar situ. biasanya kitorang pegi bazaar kat satok. Ni pon siap rann tanya ngan Kak Eva lagik bazaar Gita tuu kat ner. hadoiii .. yelaaa bukannya lama sangat duk Kuching ni haa. baru jer last year sampai sini -.-"

Lepas pusing-pusing baru sampai ke destinasi. haha. takper takper, pemandu we all ni terer siket. *clap clap! Yobihhhh we all bebeli mengalahkan yang berposa koo. kahkah! nak tengok? nii haaa ...


cupcakes tu comeyyy! tak sampai hati nak makan. nak jer jadikan tu pameran. haha




haaaa tuu je laa. kenyang dahh. nii mesti bebeli ekot nafsu. kahkah! T_T huu. BAIKLAH. rann nak study. esok ada mid-term test. kengkawan cakap solan susah! OH MY. nang lasuk palak kelak padah kawan kamek. haha. dah laa ada gik assignment for subject ya. yobihhh! nang sweet gegilak klak eh. ada 2 gik assignments. 2 egek gik anta 28 & 29 tok. OH MY. bok jak mok rest pas molah 2 egek, ada gik nk len berato kat belakanh. adoii adoii. EH? sorry tercakap bahasa sarawak plop. eisshhh! >_<


OKE babaiii ...


Thank you for reading this entry !


4 comments:

Damia Lhan said...

Yarrabi nyaman eh! hehehehhe

Rann said...

Damia Lhan : hehehek melantak puas2 tek kooo ;)

hazanis said...

semua nmpk sedap mknan tu...waaa nk jugak...kongsi boleh...:(

Rann said...

hazanis : hikhikhik. meh datang sarawak sini meh. nanti rann ngan Maya Lisa buleh jadi pemandu pelancong. harharhar. >_<