Wednesday, July 25, 2012

Hey .. I kat Library laa

Morning! huuu .. segar bugar bangun pagi nii yo. best best. hopefully hari nii berlalu dengan baik dan menghappykan. eh? memang terok percampuran bahasa saya kan. haha. takper takper, yang penting tidak terbawa-bawa ke alam peperiksaan nanti. lalalalaa >.< kalo terbawak jugak tinggalkan kat luar naa. kahkah. oke tiada kaitan!

Hari ni sarapan simple. Actually kat rumah dah sarapan awal dahh. sampai kat kolej nak jugak lah sarapan lagi sekali. huawawa T_T ha'ah .. saya tau mesti awak nak bagitau saya ni kuat makan kan, kan? hehehe .. dah tauu dahh. eeii .. jahat nyeww. oke gediks di pagi hari :P. saya ngan Kak D sarapan kat Mira Cake House. tau dok? taktau ek? takper lah. click kat Google Map noo .. hahaha. *lempangg!




JENG JENG JENG! sila buat muka saspen! hikhikhik. mesti hang ingat i dok bantai aiyak dua gelas kan? No No NO. Teh tarik tuu ngan Kak D. saya terai minum HO HO Horlick! yeayy! *clap clap clap! huhuu .. burrpp burrppp .. kenyang dah. ehh? kahkah. tak sopan beno anak dara ni. chaiitt! >_<"

Skang nii saya selamat berada di dalam Library. hehehe .. OK lah, nak buat kojer kojer i. takmo blogging lelama. kang ada aku kena pelempang orang nanti sebab melambatkan line tenet wifi kat sini. hahaha tah pape. hiikkss. 

GOOD MORNING !! Have a nice Wednesday. yuuhuuu .. pay day pay day! kahkah. :)






Thank you for reading this entry !



2 comments:

Maya Lisa said...

huaaahh ! terliur ~ nasib baik maya posee ~

Rann said...

Maya Lisa : hohohoh .. sodappp! nanti abeh pose buleh melahap banyaks! huhu :P