Monday, July 16, 2012

Week 4

Hye helloo hye! so how's your day so far? ecehhh baru first day kan. hopefully all is well. biasanya Isnin nii hari yang rasa macamm .. errghhhh .. sangat kan? hahah, i know! >.<


Baiklah! ehh? cam dah trademark pulokk "baiklah" tuuu kan? dulu selalu sangat guna "actually" huu. tukar dah kot! By the way, semalam berlangsungnya SIDMA SARAWAK GOT TALENT kat GODOWN AMPHITHEATER, Waterfront. Like seriously memang happening. banyak orang whoaa. dengan students and pelancong and so many yang datang nengok. hihikss.  OK later i update tentang SSGT. i tak banyak ambik gambo. banyak ambik video jaa. hihiihii..  


Actually saya dah postpone 2 entri secara tak langsung T__T. so soryy tentang itu especially dear adek comey-comey nii .. MAYA LISA . SORRY SAYANG ^_^. Tapii nanti rann akan update tentang tuu yer. tunggu ada free siket naa. heheh ..


Err, dah masok minggu ke-4 dah oii. ader lagi 3 minggu macam tuu before final. omg! ha ah, nebessss sangat! haha. kena double effort this semester. masa singkat. eh, tak lama lagi dah nak puasa kan? amacam? dah ready tak  u olls nii? hehe .. alaaa kejap jer tuu. pastu dah raya dahh. hikksss >.<


ehh? baru perasan my entry this lately suma takdok gambo kan? huuu. seriously lately memang keja and tugas nak kena buat. suma rushing tau. hihihiks. takper kan? :P


OKAY nak sambung buat task English and assignment sekali. kedong esok xda kelas mok tido lewat malam tok. Suma mok submit Rabu tok klak. pheww! -.-"

FIGHT !!!!! muehehe ..

Congrats to Kak IZATIE. dah bertunang dahhh. They are so suwittt taw! ^_^ . cecepat kawen naaa .. hahaha *gelak tapir menggatai jaa bunyi >_<


Thank you for reading this entry !


1 comment:

Maya Lisa said...

takpe sayang !!! maya tunggu je niii ~