Friday, July 20, 2012

Lewat Setengah Jam !!

Meh duduk sini popo! huhuhu .. bagus dengar kata haha. pheeww~ at last sampai jugak rumah. fenings kooo terperangkap dalam traffic jam! haiihh .. =.='. Nak dijadikan cerita, awal pagi saya ngan Kak D terkedek-kedek meredahi hujan gerimis mengundang. hahaha giler tak sejokk oii. muahahaha tapi tuu takper kot. dah biasa dahh. hikksss >_<"

sampai jaa kat tempat tunggu bas tengokkk, haaa?? bas baruuuu jer bertolak oke! takkan nak lari-lari sambil lambai2 tangan tuu oii. haha jatuh sahamm koo. kahkah! so, redha jer laa. takper takper, still ada bas lagi. tak lama lepas tuu, 7.30am baru ada bas. nasib tak lama tunggu.

yang gewamm sesangat tuu bila naik bas .. tapi bas jalan tak sampai 100 ela, berhenti cun-cun depan Kastam tuu. saya tak sempat lagi cari tempat duduk oke. yohhhh! bila toleh depan ...... panjang gilos barisan kenderaan weyhh! =.='. jalan pon tak sampai semeter jaa. erghhh ... >_<

Nii haaaaa ... kat area dekat-dekat SMK Petra Jaya.


Gilerrr slow traffic. adeiihhh .. dari tak mengantok jadi mengantok nak tunggu sampai kolej. hoho. berada kat sini jam dah 8.05am! huwaaaaaaa T_T sah sah! memang lewat masok kelas neh. so, saya amek alternatif SMS sir inform yang saya akan lewat sikit masok kelas -.-"

masok kelas 8.30am. pheewww! oke jugak laa kot. seriously saya tak pernah datang lewat sampai setengah jam oke! hadohhh sejarah nehh. haha. untunglaaa sir belom mula mengajar lagi *selamatt ~ ^_^

dalam kelas pulakkk, kawan bagitau yang sir siap baca lagi mesej-mesej we all yang bagitau akan masok lewat. yohhhh! maluuu weyhhh! >_< tsk tsk :( hahaha. even SMS biasa2 tapii .. huwaaaaa taktau nak kata aper dahh. ishh! wat bodo sudaaaa pastu =.=. i mesej macam nii jaa ..


"Sory sir mungkin sy lewat sikit dtg msk kelas. Jalan jam terok. Randok."


BAIKLAH. sumpah saya derkkk jaa. wakakakaka >_<. kelas habis awal dari biasa. and like usual kelas sir memang happening giler! huhu .. bingit dengan sora gelak we all taw. Anyway, next week ada mid-term. uhukkss, get ready jer laa pasni. whatever it is, sir memang thumbs up larhh *clap clap clap! :P

yang lagiii gewammmm pulokkk! balik pon jam lagik ooooo. yobihhhh .. 1 jam baru sampai rumah taw. errghhhh .. @$@^%*&^!! grrr ... just imagine, pegi 1 jam, balik pon 1 jam terperangkap dalam kesesakan lalu-lintas. nak nak arini mayang Jumaat kan. OH MY. memang sesaks sangatssss. hahaks!

takper takper, i tak begitu fed up sangat kot. still maintain .. (sebab mengantuk) haha. ehh? jangan laa buat muka fed up plulak baca story i tah pape nihh. haha *tanjat tite. kahkah! *lempanggggg! O_O"


Meh layan Popo meh .. rinduuu ngan dia nii tadi. hahaha *dush dush! >_<

eetttt .. intai intai ekk? hahaha

chakkkk! Popo saja jeh maen2 tuh. hihiks #abaikan jerawats saya okeh :P

shuuuuu ~~~ skang nii Popo dah pandai ekot berblogging dah. haha, peneman setia nii ok. huuu.


**salam bulan ramadan. esok dah mula berpuasa dah kan? so, selamat berpuasa semua nyaaaa. Bila bazaar ramadan kat Kuching sini start ekk? hahaha. nak kebas bubur yang i idam selama nii. err taktau nama bubur aper. ngeeehahaha =.=' laalalalala ~~~


Thank you for reading this entry !


2 comments:

Maya Lisa said...

popo omeyyyyyy !!

Rann said...

Ha ah , comeyyy! >_< hahah