Friday, June 29, 2012

Kucing ni nak manja-manja pulak

hello peeps! dah mandi? dah makan? oke semua dah kan .. timak kaseh sudi luangkan masa baca belog picisan ni yer sayang .. ^_^ muehehe. OK, petang tadi since takder keja nak buat kan .. we all pegi laa gegatal terai manja-manja ngan kucing jiran sebelah. hahaha *first time ok -.-"


hihiks .. juh la tengok picture they all ni. tapi nak story siket arr. Ni anak kucing kakak sebelah. look like parsi ja rupa taw. saya suker tengok misai dia nii .. panjanggg! hahaha petang tadi tengah all of us semua busy dengan lappy masing-masing dia ni slow-slow jaa masok rumah ekot sekali dengan kitorang lepak kat ruang tamu tu haaa. kehkehkeh kiuttt >_<


ahgagaga tomey tomey . hihik ~ ni festime dia masok terus ja dengan muka tak tau malu datang kat saya. :D

muehehe erkk? nak ekot baca blog jugak?? *tuan punya blog tau kot yg sy tengah baca blog di ni* hahah


dia eksen nak p tempat len dah >_<

aishhhh! part dia buat mata berkaca-kaca ni yang aku lemah ni T_T haha

haa kan? memang aku lemah ape. last2 aku kawan dia. kahkah T_T

huuu .. mata sepet! mata sepetttt!  ^.- hahaha

And NOW ??

ha ahh .. dia tengah teman rann wat entri nii. haha retis weyyy! begambo sana-sini hikkss >_<


To be honest nii first time we all benarkan kucing masok rumah and siap manja-manja ngan we all lagi tuu. nii still kat sini lagi tau. tak balik lagi ke rumah kakak sebelah. hahaha *culikkkkkk! O_O"


Thank you for reading this entry !

7 comments:

Ninie LyNiekel said...

cute da jak..pusak cute ar..ahaha..bukan org..yewh.. :)

Rann said...

Ninie LyNiekel : aie aie .. hahhaa. pusak jiran sebelah jakk T_T kahkah.

LaLa mhdnor said...

comelnya, dah lama rumah ni xde kucing sejak kucing yg dulu mati.

Ninie LyNiekel said...

ahaha..pusak nag cute..tapi apa kan daya, aku c suka pusak.. :)

Rann said...

LaLa mhdnor : yeke? huu .. kucing bole ilangkan tekanan :D


Ninie LyNiekel : hahahah x suka pusak duhal nya tok tek T_T haha

Si Tuyuk said...

polah fb juak k pusak ktk..hhahah..mesti rami orang add nya lak..

Rann said...

Si Tuyuk : kahkahkah aie .. neydaa .. cam besa jak bah. hihiks :p