Monday, June 18, 2012

1 week left

pheww~ lega dah. eh, eh? dah bertukar laaa rupa blog ampess aku nii. HAHA. happy background untuk entry pon dah putih dah. huu. yelar selama nii sakit mata tengok kaler macam-macam kan? yer dop? hehehe. ngakuuuuu jehhhh! and saya tengok dashboard pun font seems like dah di BOLD kan. huhuu. sokayy, upgrade kot. or else, mata saya pedihh or something wrong sebab ngadap lappy since this morning. T_T heheh ...


by the way, tak terasa seminggu jer lagi cuti saya tinggal. that means i going back to Kuching this coming weekend. huhuk. kind of berat hati gitu lorhh. and sometimes rasa tak sabar pulak nak menjalani routine kat Kuching. O YEAH. biasalah life as a student ni kan? 


Anyway, hari ni pendaftaran pelajar baru bagi intake June untuk UMTECH. tadi tengok pihak MPM post gambar kat facebook tengok memang ramai jugak intake sem kali nii. yelaaa, dorang sebok dengan orientasi jugak minggu ni .. 


And we all?? OMAIGAD! everyone tertunggu-tunggu result oke. semua dah meracau kat group and facebook masing-masing. kawan ran plop dah busy tanya tauk ke tak bila result kuar. sob sobs. jangan lah tanya kat i, i lagi bertambah-tambah nervousss ... T_T hahahah.


OKE laaa. nii sajer jer testing. ehh? hari nii bosan jugak aku dok umah aie. HAHA. 



HO YEAHH! huhuhu .. true story lorhhhh. muehehe tett!



Thank you for reading this entry !

6 comments:

princess kimora said...

wow....lawa lawa...hihi

princess kimora said...

wow...lawa lawa...

princess kimora said...

wo...lawa lawa...

Rann said...

yohhhh! banyaknyer lawaaa. kahkah. eisshhh! banyak lagi yang lawa laa. blog Lyssa Faizureen lagik lawa. HAHA :P

THANK YOU BY THE WAY .. :)

Yumida said...

ktk org cine rann? kacak wajah baru blog ktk..kemas..yg penting ada pink hooo..haha..sm la kmk..

Rann said...

Yumida: miahahah. T_T tengkiu, tengkiu. nii sayang lebih ni. heheh. kmk org Sibu, blaja kat Kuching .. :)