Friday, June 29, 2012

Dia yang bangang, kita yang bengang

Hye! selamat malam sayanggg. hehehe tak tido lagik? *hempuk kang. kahkah.  OK nak share ni .. kopipes jaa dari efbie sorang kawan ai .. layan je naa~ ai terbahak-bahak baca wehh >_<


1. Bila orang nampak anda baring tutup mata ...
Soalan: Hye! Tidur ke?
Jawapan: Tak la, aku training macam mana nak mati nanti .. *kahkah. amekaww!
Click here for more graphics and gifs!

2. Imagine anda bawa tv anda yang rosak pergi jumpa technician untuk repair,dia mesti tanya gak ..
Soalan: Nak repair tv ke?
Jawapan:
Tak la,aku bosan! so saje aku bwk tv and .. i jalan-jalan.

Click here for more graphics and gifs!

3. Time anda bangun tidur, dan terus si bendul tu mesti tanya anda ..
Soalan: Hyep! da bangun?
Jawapan: Ish,aku tengah tido sambil berjalan-jalan ..
Click here for more graphics and gifs!

4. Kawan anda call phone umah anda dan...
Soalan: Hello?.. Ada mana ?
Jawapan: Kat sini haa ,kat bus stop !!
Click here for more graphics and gifs!

5. Diorg nampak anda keluar dari bilik mandi dan dalam keadaan basah-basah ..
Soalan: Eh baru mandi ke?
Jawapan: Ehh! Mana ada , Aku jatuh dalam lubang jamban tadi !!
Click here for more graphics and gifs!

6. Anda di dalam toilet , pintu berkunci , ada gak orang ketuk pintu dan tanya anda..
Soalan: Ada orang tak?
Jawapan: ( *Suara Kiut* ) Mana ada orang!! Najis yang bercakap~

Click here for more graphics and gifs!



HAHAHA okey ngantok dahh . selamat malam ~ ^_^

7 comments:

Roslina Mohd Jelani said...

ahahahha..kelakar..
btw,sy sudah follow #86 :))

Rann said...

Roslina Mohd Jelani : hahaha mmg lawak ~ TQ

Damia Lhan said...

soalan yang sik patut ditanyak..hahahha

asfira aminuddin said...

hahaha betul betul. semua situasi yg you cakap tu mmg selalu terjadi pun. kekadang mmg bengang kan. :P

Rann said...

Damia Lhan : kahkahkah. nang asa mok jak sepak cdak tok nak .. muehehe >_<

Rann said...

asfira aminuddin : hahahahaha..selalu sangat terjadi T_T

Bun-Bun-Reyn-Pyon~ said...

jalan2 sini sambil komen entry awak yang gilaaa kelakar XD and nak gtau awak yang...

ade hadiah misteri ni , tp xde tuannye, nak tak ? kalau nak .. pegi kat link ni , cbe try tgk , hehehe , ni link blog jee laa , meh la tgk satt :P
http://mrs-akmareyna14.blogspot.com/2012/06/giveaway-mrs-akmareyna-vs-upm-padi.html