Friday, June 22, 2012

RESULT aku !

Hi, ingat lagi rupa nii? ni rupa baru jeh abess exam bulan lepas! chaittt ~ yohhhh! jerawats bersepah sana-sini tuh! kahkah. a'ah i ngaku -.-". stress giler wehh time nii. hakhakhatoii~ >_<



Berakhir sudah satu penantian para students seuniversiti. hari ni result we all telah dipaparkan dalam sistem VOISS masing-masing. yuhuuuu !! nervous tuu dah takder lagik dahhh. hihiks.

Aaa?? result saya? huu, biasa-biasa jer. miahahah!! Actually bila tengok result tadi saya tak expect pon dapat keputusan macam tuu taw. remember my last last entry nampok sangat macam orang gilaaaaa ja time study for my final exam tuu. kahkah. To be honest, rasa bersyukur sangat. sangat sangat sangat. Thanks GOD. 

Nampak jaa kengkawan announce kat FB, teros lelaju jaa tekan nak tengok. dup dap dup dap! OH ADUH ADUH ADUH ehh? sorry terDangdut plop en. heheh, happy sangat wehh. saya baru nampak petang nii bah saya punya keputusan. 

Yeayyyy !! yuhuuuuuuu !!!! OKE. tuu my first impression. kahkah. orang dalam rumah nii semua terkejut dengar i menjerit kuat-kuat sorang2 lagik tuu dalam bilik taw. hahahah. anak buah i, Czers teros jeh berlari masok bilik datang tengok. mak haiihhh .. huu. see? haha.

By the way, I got A,B and C jer. huu. happy for that. and my CGPA, still stand 3 even ada penurunan dari segi pointer lah. but sokayy as long as i takder yang fail and takder repeat any paper. hihiks. yer dop? hakhakhak.

Click here for more graphics and gifs!

Thank you so much especially to all my lecturers, my parents, myself of course haha, my friends thanks a lot ! and special thank you for Kak Eva sebab always bagi semangat everytime saya tell her that rasa macam nak down. huhu, makseh kak. thank you so much! tak tau nak kata aper lagik dahh. and yes, to adik tomey tomey nii .. Maya Lisa yang non-stop bagitau suruh study study study. hahaha. thank you dear. sooo muchhhhh ! thank you jugak kepada yang wish me good luck! I love youuuuuuu, muackss! :D

Click here for more graphics and gifs!

senang dah lam hati tok oii .. ^_^

By the way, esok i kuar lagik. hahah. serious cakap, this week pack gilaaa dengan janji sana-sini. malam esok pon ada ekot program SMK Bukit Assek. Kakak i ajak. haha. nak jugak laaaa. muehehe.



Thank you for reading this entry !

4 comments:

Mieyna said...

congrats!!! :)

Rann said...

Mieyna : terima kasehhh :)

eva said...

yeayyy!!! urwcom my dear.. congrats!! next exam gk lak mesti 2 kali ganda struggle ya k.. sure ktk boleh deng.. ;)

Rann said...

Eva: hehek, sure kak! :) thank you ~