Tuesday, June 12, 2012

My Mistake >_<"


Alright guys !! miss me erk? HAHA. haiihhh .. ilek ilek, bok mok update gik tok.

Ekceli nak story kat u olls tentang blog sorang nii. hehe *tetak lok kitak Kak* muehehe. *lempang! wkwkwkwk. eishhh ..

hoh? aper plop yang mistake sangat tu en?nak tau dak? nak citer ler nii. aieee .. This happened bila baca and komen blog Kakak sorang nii. haha. should i letak sekali printscreen komen i? oke laa, meh tengok sini. *sila buat muka tak tau malu*


HAHA. tuu permulaan. yelaaa permikiran orang terlampau eksaited plus terkejotttt sangat with "LAWYER" word tuu .. terossssss je ran buat andaian macam nii ..

"haaaa?? yobihhhhh LAWYER?? omaigaddd! dia lawyer rupanyer? hadohhh" alright nii reaksi saya. =.='

Oo pelissss jangan gelak. bukan lawak ni. HAHA. *tahan senyum tuh~ :)


***

ayoyoyo ! seriously i tell u all aaa .. mati-mati i ingat this blogger PEGUAM oke! why? Coz i salute sangat with anyone yang amek law nii. just like i yang mengagumi Lisa Surihani, Sudirman and etc artis yang amek law. mentality tinggi wooo. ingatan power! and 1 yang paling i sukaaaa sangat, their English. TIP TOP!! hahah.

huwaaaaa !! siap i post and tag this blogger lagi kat FB. *setan facebook kew?? kahkah. oke takder kaitan T^T. hewhew.

Tapi tapiii .. lepas tuh kakak nii nbox i kat FB telling that dia bukan peguam der! huwaaaaaaa T_T sob sobs. termalu sendiri sumpah cakap! miahahah >_<" adeiihhh ~~

Alright .. yang sebenarnya kakak ni Lawyer Assistant jer. I jer yang terlampau eksaited ingat dia nii lawyer! haaaa malu dak? kahkah malunyerrr ! *pitam hahahaha :P

see my ke'eksaitedan sini ..


kahkahkah pereyyyyyyyyy .. cettt !!

apeponn .. skang nii dah tau punggg ~~

aper?? OoOooooooo .. nak jugak link iyerr ?? hurmm .. i letak link entry dia yang "LAWYER" nii laa kat u ollss naa ~~ buleh gituu ?? mueheheh ...

KLIK link bawah nii yaa .. follow dia gak. ehh? pssstt follow i jangan u olls lupa plop! kahkah *lempang!


** by the way .. sorry dear Kak Mia .. my mistake pungg~ HAHA.



Thank you for reading this entry !

2 comments:

Damia Lhan said...

haha..siap pomote link lagik...makachih22....hi3!

Rann said...

ahahaha, ooo peliss jangan gelak kuat sangat. muhahhahaah *gelak goling2 =.='