Wednesday, June 20, 2012

2 temu janji

Muahahah. amacam? ingat 3 temu janji plop en? hihiks. noo laa. nii 2 temu janji jeh. Alright, semalam saya janji dengan sorang kawan nak kuar sama sebab dia ada nak mintak tolong saya ajar buatkan surat resign. huhuks. janji jam 11 pagi jumpa kat Premier sini.


HOWEVER. pagi tadi saya bangun tengok henfon, ada mesej kawan saya sorang lagik bawak pegi sekolah harini. dia mesej dalam jam 6.40 pagi macam tuu. i tengok mesej jam 7 pagi something. mak haiihh .. so i woke up automatically!  nak tunggu bas lagi nanti takott lewat pulak sampai. siyes bagitau time bas kat sini tak sama ngan Kuching aarr. T_T kahkah. *lempang!


So i kena rush pegi bustop. HAHA. since jam dah kul 8 pagi and bas yang nak pegi sekolah tuu bertolak jam 8.30. so i terpaksa guna teksi nak pegi ke pasar. terpaksa weyhhh. melayang soploh hengget aku wehh. sedangkan guna bas just paid only RM 1.20 jeh -.-" hurmmm ...


sampai sekolah dah jam 9++. lama jugak kat sekolah tadi. siap borak-borak ngan cikgu-cikgu kesayangan lagi taw. RINDU sangat .. Cikgu Kong so many cerita. hewhew. cikgu rindu jugak kat sayer ehh? HAHA. ngaku ngaku! Cikgu Alice of course dengan Miss Swan dia. I cakap, "cikgu cute laa sekarang .." Tau cikgu jawab aper? "I'm not cute, i'm sexy .. " HAHAHA. sporting tak cikgu aku? ha'ahh .. we all dengan cikgu-cikgi form 6 dulu memang rapat ponnn. hiews. OH YA, cikgu saya tiru ayat Miss swan larrhhh .. kahkah. comeyyyyy ~ ^_^ hihihi .. 


Sempat jugak jumpa adek tadi. tuu pon last minute. adeii ~


And then i ngan my friend rushing to bandar sebab nak jumpa jugak kawan saya sorang lagi. pheww~ letih. kesian dia kena postponed jam jumpa pegi jam 12 tengah hari. we meet kat KFC area pintu gerbang tuu. HAHA. and then directly to Premier and buat surat. settle we all break macam tuu jaa since dia masok keja 2.30 petang tuu. so, i ngan Claudia jeh.


Bila pompuan kuar berdua of course cuci mata beb. keluar masok mall. keluar masok kedai kasut. keluar masok mall cari dress. HAHAHA. a'ah cari dress untuk our dinner coming soon. muehehe. later i update keh.


so, that's it. kind of a bit bored gitu laa actually. i pon dah takder feel nak sukat sibu after that. adeiihh ... 


But, whatever it is happy jugak. at last saya dapat jugak jumpa dengan dia nii. lama we all nak jumpa tapi masing-masing takder kesempatan. BTW, he paid for his kelewatan sampai ponn. haha, amekaww~


*sorry no picture at all, tak sempat nak snap here and there tadi. RUSHING giloss!*




BURNING FIELD kat Jalan Haji Taha next to my campus sekarang nii. nampak picture nii diupdate oleh my lecturer tadi. teros jaa masok lam belog nii. haa ekspress dak?? HAHA. dunia makin maju en .. BTW, no ones get hurt and it had been taken care by the authority. cuma seekor tupai dilaporkan cedera ringan jaa. HAHAH. fuhh legaaa .. banyak khabar hutan terbakar berlaku this lately kan? cuaca asyik panas jeh .. Global warming kaa? jerebu here and there lagik aie. err, nak tanya. Kuching jerebu tak? hehe ..


OKAY, seems like i dah lack of idea dah. so, just a quick update yang terlampau detail and skema cara penulisannya ahahaha. so sorry. goodnite readers! :D




*kulit i gatal2 lepas keluar harini .. hurmmm. harap2 tak aper2 ..
v
v
v
v
v
v
v
v
v


HAHAHAHAHAHAHAHA >_< kena sudaaaa .




Thank you for reading this entry !

7 comments:

eva said...

sory my dear. baru aritok agak blog ktk..xda masa n xsehat ilak gik tym tok... slow2 jak mek update..

best g skolah dolok.. kmk xtauk gik gne upa skolah mek.. msti byk brubah.. hehe..


aiee nektok dah makin trok.. panas abis.. ujan xda turun.. jerebu pun makin kuat ... so byk minum aek k..

one more thing! mek suka layout baru ktk!!! hehhe.. so besar n nyaman mata nak bc entry ktk hehe.. take care k ;)

Rann said...

eva : aiee..sekpa jak kak. blog tok ng owez tbukak jak ngan sapa2. heheh. makseh singgah selalu. sayang lebey nii. hahaha

aokk, nang best mun g skolah lamak2 dlok. rinduu ngan sumaa kat skola nun.

aaaaa? Kuching jerebu kaa? yobihhh..ktk jg kesihatan naa ~ aok2, harus byk minum aek. *kmk juak TQ :)

Ahahahha tengkiu tengkiu :D. kmk mpun agik selesa nangga blog tok HAHA. ktk take care juak dear~

Abdul Hafiz said...

ingat tewk binatang pa lh ya. hahah

http://cloudboy93.blogspot.com/2012/06/aku-masih-sayang-dia-lah.html

Rann said...

Abdul Hafiz: HAHAHA pereyyyy :D

Abdul Hafiz said...

ahahah...tetak sorang dirik lam umah towk.

Rann said...

aie aie .. HAHA. pa ndak org pike klak mun tetak sorg2 ngadap lappy ya. kahkah! >_<

Abdul Hafiz said...

xpa. bukan orang ngga pun. hahahha. orang lain xtauk...