Friday, June 15, 2012

Melawat Ayah kat hospital


helooo u olls! meet me once again huhh. 

*i'm  feeling much lega than before*


***


Baru jeh balik dari Hospital Sibu. i pegi ngan kakak n abang ipar i melawat ayah. legaaaaa sanagat bila dah face to face sendiri ngan ayah. huu. tak macam before pegi. sumpah cakap sebelum dapat melawat ayah tadi, i keep worried bout him! T_T . everytime i ingat kat dia mesti rasa sebak. risauuu sangat!

Tapii sekarang bila dah jumpa ayah .. i'm a bit lega. he is fine there. siap gelak2 lagik. and i ngan kakak i of course macam polis tanya this and that kat dia. hahaha. *cikgu memang banyak tanya ekk? haha. and ayah lagiiiiikkk laa banyak story kat we all. wakakaka. dia eksaited cerita pengalaman dia kat ospitel. doktor cek mata laa, doc cucuk hos ke dalam hidung dia laa, telinga dia laa, orang amek darah diaa laa. huuu. we all asyik gelak jer dgr dia bercerita.

hoyeahh! My Dad memang selalu banyak buat jenaka and lucu2 gituu. Love him so muchh.

Dad, GET WELL SOON aaaa. much loves from your daughter! ^_^  LOVE U AYAH ..

*esok saya ngan kakak pegi ke Sk Sacred Heart English sebab esok Hari Permuafakatan bagi pelajar sekolah rendah. hadir untuk Czers laa of course. first time i pegi school dia nehh. harhar.


Thanks GOD .. ayah makin sihat nampaknya. and hopefully will be lagii sehat lepas nii.. Ayah jaga kesihatan taw. 

Next week dah nak balik Kuching dahh. *berat hati*



Thank you for reading this entry !

1 comment:

Damia Lhan said...

What happen to him
?