Wednesday, June 27, 2012

Top 10 Post All Time

Hye sayang .. ^_^


haaa? best tak lagu tu? saya gila muzik. saja jaa tinggalkan blog ni tanpa muzik buat sementara waktu, tapi yelaaa .. lama-lama tak best jugak. coz i gila dengar lagu ahahaha. adeiii .. Actually nak letak lagu Milik Siapakah Gadis Ini versi baru yang kat filem Hoore Hoore tuu tapi takder yang best quality bunyi dia bah. sweet sangat lagu tuu. hihiks, suker dengar! hihihi .. Anyway, enjoy this song kay .. Merisik Khabar.


By the way, tadi masa belek-belek blog picisan ni terdetik pulak hati nak tengok popular post blog saya ni hahaha. So nak tau dak? hihihiks JUM ! :D




Paling NGETOP! ^_^ yeayyy ! tepuk siket! tepuk siket! kahkah. oke tak lawak.


1 PUISI UNTUK KADEK
Oo .. korang minat puisi erk? hahaha hamboiiihh hang .. mat bunga naa ~ HAHA. no no nok! tiada kaitan ngan bunga-bunga tuu suma kay. sebab saya pon minat berpuisi mueheheh. baru tau? hahaha >_<.




2 APABILA KEKUATAN HATI ITU DIUJI
Ni antara entri yang paling saya suka baca balik! hehe .. korang pon sama jugak erk? huuu.


GARA-GARA "SETAN FACEBOOK"
Yobihh suka korang mimpi ngeri aku nii iyaa? muahahaha *pereyyyyy -.-"


4 HANIS ZALIKHA IN MEMBERKU HAWA
ha ah .. tau korang suker Hanis Zalikha tuu. hihiks!


5 I MISS THEM "ANAK-ANAK RIBENA"
hahahaha best ever memories with them all nii. tapii skang nii belom ada good time lagi nak sambung entri nii. kelak2 laa oow.


6 NAUGHTY! NAUGHTY! :p
wakakakakah! nii time aku gila-gila dalam kelas kuliah malam nii. pheww ~ lawak abes karangan masa tuu. miahahah.


7 RESULT AKU !
Ohh .. *errrrr .... 


8 ADIK AKU LAGI !!
haaaa nii mesti tengok gambo yang banyak nii kan? kihkihkih :p


9 JIWA KACAU
huwaaarghhh .. nii pon banyak yang view jugak eh? aiyarkk ~


10 DEVIL INSIDE vs EMILY ROSE (exorcism)
yeayy! suker entry yang satu nii. citer hantuu beb. hahaha




So that's it. jangan segan-segan, malu-malu tau nak KLIK entri-entri tuu suma. hohoho. sila sila! tak ader payment pun .. muahahah -..-


Hari nii duk rumah jaa. esok baru ada kelas. my first class lagi tuu. pheww~ bermula sesi menstresskan diri pasni dengan assignment tuu semua. HOYEAH fight! fight! fight! -.-"


By the way, rasa macam tak berapa nak sehat sangat harini. Bangun pagi hidung sumbat T_T -..- adeiii .. and now  tak selesa hidung berair. haippp! bukan hingus aaaaaa! nii air .. takder melekit-lekit cam hingus tuh! chaittt korang niii .. teros jeh pike situ kan? mak haiih .. HAHA.




Thank you for reading this entry !

4 comments:

Si Tuyuk said...

hi..saja datang jenguk blog ktk..mun da masa dtglah blog kmk juak..btw, kmk dah follow ktk..hehe

Rann said...

Si Tuyuk : hihiks. oke dear ~ singgah selalu kat sini yerk! :D

Zie Madini said...

hehe...rajin jak nya molah top entry bagai. hikss. thumbs up :)

Rann said...

Kak Zie Madini : hahaha .. ktk juak, thumbs uppp !! :D